Joomla Hosting

Op deze pagina besteden we aandacht aan enkele bekende webhosters die zich toegelegd hebben op het aanbieden van Joomla webhosting.

· JoomlaWebhosting.nl: alle hostingpakketten zijn volledig afgestemd op het gebruik van Joomla. De pakketten zijn standaard voorzien van de meest recente Joomla versie. Er is ondersteuning voor Search Engine Friendly URL's. Het gebruik van deze URL's maakt de website beter te indexeren voor zoekmachines als Google.

· Joomla Hosty: Joomla kan met één druk op de knop geinstalleerd worden bij Joomla Hosty. Aan alle voorwaarden voor een Joomla installatie wordt voldaan bij de pakketten, zo staat PHP Safe Mode standaard uit. Het control panel dat gebruikt wordt voor het beheren van je webhostingpakket is van Cpanel.

· Byte: noemt zichzelf de grootste Joomla hoster van Nederland en heeft ruim 4500 Joomla websites onder beheer. Byte heeft een snelle heldesk met veel kennis van Joomla. Ook biedt de webhost veel documentatie en tutorials over Joomla aan.

· Intethost Solutions: via het controle paneel (van Plesk) is Joomla met één klik te installeren. De host biedt diverse Joomla hostingpakketten aan van 100 MB webruimte / 1 GB dataverkeer tot 5000 MB webruimte / 30 GB dataverkeer.

· AceaHosting: heeft drie Joomla webhostingpakketten beschikbaar met 100 tot 300 MB webruimte. Joomla kan eenvoudig geinstalleerd worden met Fantastico de Luxe. Het control panel is van C-Panel.

Joomla Templates: by JoomlaShack